В центре внимания:

Активісти домоглися звільнення з роботи сепаратиста

Активісти домоглися звільнення з роботи сепаратиста

У Слов’янську Донецької області група протестувальників на подвір’ї місцевої школи виступила проти рішення профспілки навчального закладу залишити на роботі вчителя, умовно засудженого за сепаратизм». Активісти наполягали, що місцеві чиновники заплющували очі на факт роботи в школі організатора сепаратистського референдуму 2014 року. Тому прийшли під будівлю школи і стали палити шини.
«Місцеві чиновники перекидають проблему один на одного, не бажаючи брати відповідальність за те, що засуджений за вироком суду за статтею «Посягання на територіальну цілісність і недоторканість України» Андрій Шалда залишається працювати в школі і вчити школярів «Батьківщину любити». Невідомо тільки, яку саме», — розповів один із учасників протесту.
Виконувач обов’язків завуча школи № 10 у Слов’янську, був засуджений до п’яти років позбавлення волі з випробувальним терміном на два роки за участь в організації псевдореферендуму у Слов’янську 11 травня 2014-го.
І його таки звільнили. Андрія Шалда був відсторонений від роботи в навчальному закладі наказом відділу освіти Слов’янської міської ради. Судячи з документу, причиною звільнення вказано вчинення аморального вчинку, не сумісного з продовженням роботи.

Володимир Пиріг, Zaxid.net

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

26.10.2017 14:28 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.