В центре внимания:

Активісти Соцпартії атакували Мін’юст

Активісти Соцпартії атакували Мін’юст

Цю подію, що сталася 20 грудня, описують у двох версіях. У більшості інтернет-порталів читаємо, що активісти Соціалістичної партії України (СПУ) «вдерлися» або «увірвалися» у приміщення Міністерства юстиції. Натомість народний депутат Сергій Каплін, який зараз очолює СПУ, написав на своїй facebook-сторінці: «Маски-шоу Авакова силою випхали людей з приймальні міністра, куди вони вільно і без перешкод зайшли».

Як з’ясувалося, соціалісти мають претензії до міністра Павла Петренка, бо той, мовляв, не виконує рішення Вищого адміністративного суду і не розблоковує роботу Соцпартії. Вони вимагають зареєструвати рішення легітимного з’їзду СПУ і законно обране керівництво, виключивши з реєстрів рішення «фейкового з’їзду».

За останніми повідомленнями майже усіх членів політради СПУ (так називається керівний орган партії) затримано. Вони перебувають у автозаку, а саму машину заблокували прихильники партії. На місце викликано бійців Нацгвардії. Пізніше стало відомо, що затриманих таки повезли в районний відділ поліції.

За повідомленнями ЗМІ, активісти обіцяли блокувати роботу Мін’юсту, доки той не розблокує діяльність їхньої партії.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

20.12.2017 17:18 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.