В центре внимания:

Бабак прокоментував нові посади Сидоровича і Берези

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак прокоментував вчорашні кадрові призначення на посаду директорів двох комунальних підприємств міста.

За його словами, зміну керівників ЛКП "Львівелектротранс" та "Рембуд" напрацьовували кілька місяців, саме це дозволить вивести підприємства на якісний рівень роботи.

"Михайло Сидорович, якого призначено керівником на підприємство "Рембуд", є кризовим менеджером, який з нуля піднімав АТП-1, багато доклався в роботу ЛКП "Львівелектротранс". Тому ми попросили його очолити цей напрямок, щоб створити потужне будівельне комунальне підприємство, взяти його з фактично "нуля" і вибудовувати сучасне потужне будівельне підприємство. Думаю, що для нього це було непросте рішення, та дякую, що погодився", – розповів Сергій Бабак.

Щодо призначення Олега Берези, який раніше очолював ЛКП "Львівавтодор", на посаду директора ЛКП "Львівелектротранс", то Бабак наголосив:

"Щодо ЛКП "Львівелектротранс", то люди бачать лише рухомий склад. А це ще й дорожнє полотно, тягові підстанції, контактна мережа, опори – це перше. Друге – ми рухаємося в напрямку впровадження електронного квитка. Першим підприємством, де буде впроваджено електронний квиток – це ЛКП "Львівелектротранс". Тому тут корисним буде довід Олега Берези, який займався такими роботами. Також у ЛКП "Львівелектротранс" він продовжить роботи з ремонту рухомого складу, ремонту колій, диспетчерський пунктів та всієї інфраструктури підприємства".

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

29.12.2017 13:20 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.