В центре внимания:

Бабак прокоментував петицію львів'ян про відмову від маршруток

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак зазначив, що на реалізацію петиції про відмову від львівських маршруток і перехід на електротранспорт потрібно десятки років і мільярди гривень.

"Львів, однозначно, потребує транспортного оновлення. Як мешканець Львова я підтримую таку петицію. Все ніби добре, однак у мене є три запитання до ініціаторів цієї петиції: скільки це буде коштувати, де взяти гроші? Приклад якогось міста, де за два роки реалізували таку суттєву зміну в транспортній інфраструктурі?

У цьому випадку лише проектні роботи коштуватимуть сотні мільйонів гривень, адже потрібно запроектувати нові трамвайні і тролейбусні лінії. Також, у нас немає багато фахових організацій, які б це спроектували. Друге – потрібно розуміти, що трамваї і тролейбуси, це не тільки вагони, які їздять. Це тягові підстанції, кабельні мережі, колії, контактні мережі. І лише на ці роботи потрібно кілька років.

Тому, як петиція, вона має право на існування, але потрібно розуміти механізм її реалізації. Підкреслюю, що для цього потрібно мільярди гривень і десятиріччя на впровадження", – прокоментував Сергій Бабак.

Зазначимо, електронну петицію щодо відмови від міських маршруток та перехід на електротранспорт зареєстрували на сайті Львівської міської ради 21 січня.

Відповідь на цю петицію львів'ян міська рада має дати до 27 лютого.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

01.02.2018 3:48 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.