В центре внимания:

Барак Обама ставить рекорд у мережі Twitter

Барак Обама ставить рекорд у мережі Twitter

Пост колишнього президента США, оприлюднений після недавніх сутичок між ультраправими та їх опонентами у місті Шарлотсвіллі (штат Вірджинія), став найпопулярнішим в історії мікроблогу. Цей факт констатує 16 серпня «Радіо Свобода».

У своїй публікації Барак Обама зробив посилання на першого чорношкірого президента Південно-Африканської Республіки легендарного Нельсона Манделу. «Ніхто не народжується з ненавистю до іншої людини через колір шкіри, її походження або її релігію», – написав перший афроамериканець, обраний президентом Сполучених Штатів. Твіт набрав майже три мільйони лайків. Він мав станом на хвилину, коли ми розміщували цю замітку, 1 216 698 ретвітів та 2 995 023 вподобань.

Нагадаємо, що 12 серпня у Шарлотсвіллі відбулися масові заворушення. Окрім зіткнень осіб з різними поглядами, у натовп супротивників мітингу націоналістів на великій швидкості в’їхав автомобіль. Загинула жінка, близько двох десятків осіб зазнали поранень.

Президент США Дональд Трамп, як пише «Радіо Свобода», засудив насильство, як він висловився, «з багатьох сторін», але при цьому наголосив, що акція правих була узгоджена, а їх супротивники дозволу не мали і поводили себе дуже агресивно.

Світлина з сторінки Барака Обами у мережі Twitter.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

16.08.2017 14:36 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.