В центре внимания:

Батьківщина вимагає скасувати підвищення цін на електроенергію

Про це повідомив народний депутат Олексій Рябчин, пише прес-служба партії.

«Енергетичний регулятор, склад якого призначав та контролює президент Петро Порошенко, підвищив ціну на електроенергію на 16,2%. Це не тільки додаткові 10 млрд грн з кишень українців за світло у 2018 році, але й зростання платіжок за воду, електротранспорт, за послуги та товари, де електрика традиційно є однією з найбільших складових», – зауважив він.

Народний депутат також звернув увагу на те, для кого це рішення буде вигідним.

«Політична відповідальність за це рішення лежить безпосередньо на Порошенкові. До того ж, відомо, що євробонди ДТЕК Ріната Ахметова викупила компанія, наближена до чинного президента. А теплові станції держкомпанії «Центренерго» перебувають під контролем правої руки Порошенка – депутата БПП Ігоря Кононенка», – повідомив Рябчин.

Парламентарій також зауважив, що після підвищення цін на електроенергію, українцям не тільки доведеться платити за послуги монополістів, які принаймні забезпечують електроенергією, а й платити в передвиборчий фонд Порошенка та його бізнес-партнерів, які робитимуть все, аби якомога довше залишитися при владі та продовжувати наживатися на людях.

«Гроші українців підуть на сплату послуг регіональних васалів, які годуватимуть населення гречкою, які натискатимуть на потрібні президенту законопроекти. Також гроші підуть на сплату послуг політичних запроданців, які з телеекранів розповідатимуть вам про так звані 144 реформи, про боротьбу з олігархами тощо. Вас вже «поставили на лічильник». Пам’ятайте про цей «новорічний подарунок президенту» щоразу, як платитимете за енергоресурси», – підсумував Олексій Рябчин.

Нагадаємо, рішення про підвищення цін на електроенергію НКРЕКП ухвалила на своєму засіданні в четвер, 28 грудня.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

30.12.2017 20:08 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.