В центре внимания:

«Батьківщина» перемагає на виборах в ОТГ два роки поспіль

«Батьківщина» перемагає на виборах в об'єднаних територіальних громадах два роки поспіль. Про це свідчить аналіз результатів чотирьох хвиль місцевих виборів у ОТГ в 2016-17 рр.

Так лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко прокоментувала офіційні результати виборів в ОТГ, оголошені Центральною виборчою комісією.

Якщо підсумувати дані ЦВК щодо результатів усіх виборів, які упродовж 2016 і 2017 років відбулися в новостворених об’єднаних територіальних громадах, «Батьківщина» має перше місце (28,2%) і набагато випереджає найближчого конкурента – БПП «Солідарність» (18,2%).

Місцеві вибори в черговий раз продемонстрували справжню підтримку та довіру народу до партії «Батьківщина». Це найточніше соціологічне дослідження електоральних настроїв виборців напередодні наступних президентських і парламентських виборів.

Нагадаємо, що 15 листопада у Києві відбувся 7 етап 14-го з’їзду партії ВО «Батьківщина». З’їзд «Батьківщини» одностайно ухвалив рішення про участь місцевих організацій політичної партії у виборах в ОТГ, які відбудуться 24 грудня 2017 року. Планується, що «Батьківщина» висуватиме понад 50 кандидатів на голів ОТГ та близько тисячі кандидатів у депутати рад ОТГ.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

28.11.2017 9:29 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.