В центре внимания:

Бега хоче зробити Славське найкращим курортом Східної Європи

Про це він заявив сьогодні у Львові під час представлення новообраних голів об'єднаних територіальних громад, яких підтримав "Блок Петра Порошенка "Солідарність".

"Я включився в боротьбу за посаду голови ОТГ на тлі входження у район інвестора. І це було основним моментом прийняття мого рішення. Мені є цікавим проект розбудови курорту. Я пишаюсь хорошими відносинами з інвестором, з губернатором (голова Львівської облдержадміністрації Олегом Синюткою – ред.). Ми не збираємось робити другий Буковель, ми збирамось зробити краще, ніж Буковель. Ми збираємось зробити найкращий курорт не лише в Україні, а й у Східній Європі. У нас всі можливості для цього є," – наголосив Бега.

Нагадаємо, підприємець Володимир Бега став головою Славської об'єднаної територіальної громади. А y вересні цього року стало відомо, що власник концерну "Галнафтогаз" Віталій Антонов у 2019 році почне будівництво цілорічного курорту в смт. Славське, що є центром Славської об'єднаної територіальної громади.

Додамо, що у 2015 році Володимир Бега балотувався у Львівську обласну раду від партії "Об'єднання "Самопоміч".

На презентації новообраних голів об'єднаних територіальних громад, яких підтримав "Блок Петра Порошенка "Солідарність", також були присутні: голова Великомостівської міської громади Ярослав Ройко, голова Волицької сільської ради Марія Дик, голова Воютицької віськогої громади Михайло Яремко, голова Підберезцівської сільської громади Василь Коваль, голова Рудківської міської громади Іван Лозинський та голова Солонківської сільської громади Віталій Ткачук.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

03.11.2017 0:40 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.