В центре внимания:

Бійка між мігрантами у французькому місті Кале

Бійка між мігрантами у французькому місті Кале

Про неї у п’ятницю, 2 лютого, розповідає інтретнет-портал «Європейська правда» з посиланням на щоденну французьку газету Le Figaro. За наявною інформацією п’ятеро осіб отримали серйозні поранення.

Як повідомляють, мігранти просто стояли в черзі за продуктами. І з невстановлених ще причин раптом спалахнула бійка, у якій взяли участь близько сотні біженців з Еритреї та зо три десятки мігрантів-афганців.Пізніше ще одна бійка почалася на індустріальному майданчику за кілька кілометрів від місця першого інциденту.

«Поліція втрутилась, щоб захистити афганських мігрантів, яким погрожували 150-200 еритрейських мігрантів», – заявила місцева префектура. За попередньою інформацією, чотири еритрейські підлітки віком від 16 до 18 років перебувають у критичному стані в місцевій лікарні. П’ятого постраждалого у важкому стані відправили до міста Лілля.

Принаймні ще 17 людей поранені ударами залізних кийків.

Місцеві благодійні організації вважають, що у портовому місті Кале живуть близько 800 мігрантів, тоді як влада твердить про 550-600 осіб. Нещодавно сюди приїздив Президент Франції Еммануель Макрон. Він пообіцяв не допустити повторення ситуації, яка кілька років тому склалася тут довкола стихійного табору мігрантів, відомого як «джунглі».

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

02.02.2018 12:28 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.