В центре внимания:

Білих тигрів стало більше

Білих тигрів стало більше

9 серпня «Українська правда» повідомила, що у Бердянському зоопарку «Сафарі» народилося четверо білих тигреняток. Фахівці вважають їх появу на світ дуже унікальним випадком. Зазвичай ці тварини народжують не частіше одного разу на три роки. А тигриця Азіра рівно рік тому народила трійню, а цього разу – ще на одне дитинча більше.

«Ученим доведеться переписувати енциклопедії, оскільки наша матуся перекреслила все досі відомі світу факти і народила вдруге поспіль через рік», – написано на сторінці зоопарку у мережі Facebook.

Таке забарвлення дуже рідко зустрічається серед диких тварин, але є відносно поширеним в популяціях, які утримуються в неволі. Частота появи білих тигрів – 1 особина на 10 000 із нормальним забарвленням. Білі тигри є мутантами. Це бенгальські тигри з чорно-коричневими смугами на білому хутрі і з блакитними очима. Перші згадки про них відносять до 1951 року, коли один з мисливців забрав зі знайденого ним лігва білого тигра. Зараз в зоопарках світу міститься близько 130 білих тигрів.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

09.08.2017 18:56 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.