В центре внимания:

Білорусь і Україна можуть обмінятися затриманими

Білорусь і Україна можуть обмінятися затриманими

Принаймні так твердить у понеділок, 26 березня, інтернет-видання «Білоруський партизан». У повідомленні зазначається, що вже є певна домовленість, досягнута на зустрічі високопоставлених представників двох країн. Твердять навіть про документи з підписом Президента Білорусі Олександра Лукашенка.

Таким чином у журналіста українського «Національного радіо» Павла Шаройка, який був затриманий у листопаді минулого року в Білорусі за підозрою у шпигунстві, з’явився шанс повернутися на Батьківщину. Особою, на яку його планують обміняти, називають громадянина Білорусі Юрія Політику, якого підозрюють у шпигунстві в Україні.

Адвокати затриманого білоруса не підтвердили, але й не спростували цієї інформації. Вони лише відмовилися відповідати, мотивуючи це тим, що 27 березня відбудеться суд у справі Юрія Політики. Отож, до цього часу некоректно давати коментарі.

Раніше повідомлялося, що Верховний суд Білорусі розглядає у закритому режимі справу українського журналіста Павла Шаройка, якого звинувачують в шпигунстві.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

26.03.2018 19:48 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.