В центре внимания:

Верховна Рада заслухала головних антикорупціонерів

Верховна Рада заслухала головних антикорупціонерів

У середу, 4 квітня, перед депутатами парламенту відзвітували керівники Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Артем Ситник і Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Назар Холодницький. Далі виступили представники депутатських фракцій і груп, які доволі жорстко критикували діяльність антикорупційних органів.

Особливо гостро висловлювався лідер Радикальної партії свого імені Олег Ляшко. Він заявив, що НАБУ і САП, чиї керівники отримують «космічні зарплати», замість боротися з корупцією, займаються самопіаром і «обслуговують інтереси політичних кланів».

Сергій Власенко від «Батьківщини» причиною неефективності цих антикорупційних органів назвав вплив на них Адміністрації президента та інших представників влади і закликав нарешті розірвати «пуповину залежності» від чинної влади і ставати «реально незалежними».

Раніше неодноразово надходила інформація про ймовірні суперечності між очільниками головних антикорупційних інституцій країни. Але 4 квітня Артем Ситник і Назар Холодницький заявили у Верховній Раді про відсутність конфлікту між очолюваними відомствами.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

04.04.2018 17:10 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.