В центре внимания:

Весілля у Британській королівській родині

Весілля у Британській королівській родині

Вінчання принца Гаррі і його обраниці американської акторки Меган Маркл відбудеться у травні наступного року в каплиці Святого Георгія при Віндзорському замку. Королівська родина бере на себе витрати на весілля, що включає богослужіння, музикантів, квіти і урочистий прийом. Про це повідомляє у вівторок, 28 листопада, сайт ВВС.

Після шлюбу молодята житимуть у Ноттінгем Котедж, резиденції принца Гаррі у Кенсінгтонському палаці. Там також розташовано апартаменти принца Вільяма і герцогині Кембриджської.

Меган Маркл народилася 4 серпня 1981 року і виросла у Лос-Анджелесі. Закінчила католицький коледж для дівчаток, а у 2003 році – Школу комунікації Північно-Західного університету в Іллінойсі. Тоді ж почалася її акторська кар’єра. У вересні 2011 року дівчина вийшла заміж за кінорежисера Тревора Енгельсона. Вони зустрічалися 7 років перед весіллям, а через два роки після нього розлучилися.

Принц Гаррі зустрічається з Меган Маркл з липня 2016 року. Разом на публіці як пара вони вперше з’явилися у вересні цього року. Наречена має намір прийняти британське громадянство.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

28.11.2017 21:49 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.