В центре внимания:

Винний магазин на вулиці Стрийській залишиться із вивіскою

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявила в.о. керівника КП «Адміністративно-технічне управління» Наталія Сеньків, станом на сьогодні уже демонтовані чотири самовільно розміщені рекламні конструкції ТзОВ «Лайт-Торг» (Вина Світу) на вул. Стрийській, 78, які закривали вітрини магазину, однак власники не демонтували вивіску.

За її словами, вивіски розміщені без дозвільних документів, однак 8 листопада Оріхівський районний суд Запорізької області виніс ухвалу, якою заборонив проводити демонтаж рекламних конструкцій, не повідомивши нікого про відкриття провадження у справі та винесення такої ухвали.

Нагадаємо, 20 жовтня цього року виконавчий комітет міськради зобов’язав «Львівавтодор» до 15 листопада демонтували конструкції, розміщені без дозвільних документів на фасадах будинків на вул. Академіка В. Гнатюка, 15 та вул. Стрийській, 78.

Додамо, у червні суд скасував рішення виконавчого комітету міськради щодо розміщення вивісок у Львові, коли Львівська міська рада запровадила для підприємців обов’язкову процедуру виготовлення та погодження з міськрадою паспортів розміщення цих вивісок, а також процедуру їх демонтажу.

Також наприкінці березня міський голова Львова Андрій Садовий наказав демонтувати у Львові рекламні вивіски зі словом «алкоголь».

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

01.11.2017 14:00 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.