В центре внимания:

Винуватця аварії назве тест ДНК

Винуватця аварії назве тест ДНК

Дорожньо-транспортна пригода (ДТП), яку спричинив «Мерседес» з кортежу відомого львівського бізнесмена Петра Димінського, набула значного розголосу. І тепер можна не сумніватися, що правоохоронні органи будуть розслідувати її дуже ретельно. Нагадаємо, що минулої п’ятниці на трасі Львів–Краковець цей автомобіль врізався в «Опель», жінка-водій якого загинула на місці.

На два місяці без можливості внесення застави у Львові вже заарештували охоронця Петра Димінського. Він називається Андрій Борщ і твердить, що перебував за кермом у момент аварії. Однак громадськість активно обговорює іншу версію, за якою охоронець з якихось мотивів взяв на себе вину свого шефа. Втім, сучасні методи слідства дозволяють встановити істину у цій ситуації.

У понеділок, 21 серпня, народний депутат України Антон Геращенко написав на своїй сторінці у мережі Facebook, що призначено експертизу слідів біологічних матеріалів, які залишилися на подушці безпеки «Meрceдеса» у момент зіткнення від дотику до неї водія.

Аналіз буде здійснено у Науково-дослідному експертно-криміналістичному центрі Міністерства внутрішніх справ. Таким чином встановлять формулу ДНК особи, що перебувала за кермом. А далі її порівняють з ДНК заарештованого охоронця. Окрім того, Антон Геращенко написав: «Рекомендую Петру Димінському надати слідству можливість взяти у себе пробу ДНК, щоб прискорити процедуру встановлення реального винуватця смертельної аварії. Нам всім потрібна тільки правда і правосуддя. Якщо Ви, Петре, ​​справді не були за кермом, то Вам нема чого боятися і приховувати ні від слідства, ні від суспільства».

Світлина: Антон Геращенко.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

21.08.2017 20:06 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.