В центре внимания:

Влада загралася в політику і мета її не покращення добробуту українців, – Цимбалюк

Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова Львівської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, повідомляє прес-служба партосередку.

Михайло Цимбалюк пише, що минулого тижня обговорювали безглузду заяву міністра соцполітики про те, що українці нібито забагато їдять. Вже цього тижня стало зрозуміло, що пану Реві важко аналізувати платоспроможність пересічного українця, адже згідно з офіційною інформацією, минулого місяця він отримав зарплату понад 100 тисяч гривень.

«Можливо, говорячи про апетити усього нашого народу, Рева мав на увазі саме себе. Тоді все стає зрозуміло – проїсти 100 тисяч гривень не так просто… поряд з тим Кабінет міністрів у рамках кадрової реформи створює нові підрозділи – директорати, керівники яких отримуватимуть 70 тисяч гривень на місяць», – зазначає очільник «Батьківщини» на Львівщині.

За словами політика, наступним кроком чиновників, які відкрито і нахабно за наші гроші виписують собі багатотисячні зарплати, буде позбавлення студентів стипендій.

«У Мінфіні вже повідомили про свої плани на 2018 рік – скоротити кількість отримувачів стипендії до 25%, а до 2020 року – до 15%. А це не ті гроші з державного бюджету, на яких ми повинні економити… Навпаки – в кожного учня, студента держава повинна інвестувати максимальні ресурси, аби не допустити відтоку кадрів за кордон, аби дати нашій країн шанс на успішне майбутнє», – підсумував Михайло Цимбалюк.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

19.08.2017 1:09 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.