В центре внимания:

Водій «із запахом» пошкодив 26 машин

Водій «із запахом» пошкодив 26 машин

Про нечувану ще дорожньо-транспортну пригоду (ДТП), що сталася 2 січня у Рівному, повідомило обласне управління поліції. Її одноосібним винуватцем став 26-річний місцевий мешканець.

Через надмірне перевищення швидкості молодий чоловік не впорався із керуванням і його «Mercedes S 500» викинуло за межі дороги. Автомобіль по дотичній ударився у бетонний паркан, зламавши близько п’ятнадцяти його метрів. Водночас він понівечив п’ять легковиків, які за ним стояли. А уламки паркана упали ще на два десятки припаркованих там же машин. Отож, окрім свого автомобіля, водій пошкодив 25 чужих.

Постраждало три особи. Усі вони перебували в автомобілі, що спричинив ДТП. Водій отримав відкриту черепно-мозкову травму і без свідомості, у важкому стані доставлений у реанімаційне відділення центральної міської лікарні. В одного з пасажирів зламане плече, в іншого діагностовано легкі тілесні ушкодження. Лікарі твердять, що від усіх потерпілих чувся запах алкоголю. Але остаточно це повинна встановити експертиза.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

02.01.2018 21:28 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.