В центре внимания:

Всесвітньо відома фірма відкликає свою продукцію

Всесвітньо відома фірма відкликає свою продукцію

Про подробиці скандалу із зараженням сальмонелою, що сталося на заводі компанії-виробника молочних продуктів і дитячого харчування Lactalis, розташованому на заході Франції, розповідає 14 січня сайт «Deutsche Welle». З приводу інциденту вперше публічно висловився очільник компанії Емманюель Бенье у інтерв’ю газеті Journal du Dimanche. Він заявив, що відкликано з продажу в 83 країнах світу понад 12 мільйонів одиниць продукції.

Інформація про відкликання надійшла після того, як на виробничому обладнанні були виявлені ті ж види бактерій сальмонел, що і у випадку з більш як 30 немовлятами, що захворіли на сальмонельоз у Франції. Одне зараження зафіксовано в Іспанії. Випадок із зараженням ще одного малюка в Греції наразі перевіряють.

Міжнародна група Lactalis є світовим лідером з виробництва сирів і молочної продукції. Ось найбільш відомі її бренди – President, Galbani, Parmalat, Lactel, Dukat, Salakis. Продукція Lactalis виготовляється на 236 заводах по всьому світу і продається в 149 країнах, офіси компанії відкриті в 85 державах.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

15.01.2018 0:18 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.