В центре внимания:

Вугілля з державних шахт Львівщини і Волині зобов'язалась купляти державна компанія

Про це йдеться в оприлюдненому 26 січня на офіційній сторінці ПАТ "Центроенерго" у Facebook листі в.о. генерального директор ПАТ "Центроенерго" Олега Коземка.
У документі зазначено, що між ПАТ "Центроенерго" і державним підприємством "Держвуглепостач" підписані домовленості на доставку вугілля газової групи виробництва ДП "Львіввугілля" до Трипільської ТЕС.

Крім цього, "Центоенерго" зернулось до ДП "Держвуглепостач" з проханням надати інформацію щодо можливих об'ємів доставок вугілля газової групи від підприємств Львівсько-Волинського вугільного басейну. ПАТ "Центроенерго" листами від 25 січня також заявило про готовність викупити все запропоноване вугілля на умовах діюого договору.

За інформацією "Укрзалізниці", 25 січня на трипільську ТЕС (належить ПАТ "Центроенерго") уже завезли 692 тонни вугілля Львівсько-Волинського басейну.

Нагадаємо, торік восени найбільший приватний енергохолдинг "ДТЕК" збільшив закупівлю вугілля газових марок у державних шахт Львівсько-Волинського вугільного басейну у січні-вересні 2017 року порівняно з аналогічним періодом 2016 року.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

29.01.2018 23:50 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.