В центре внимания:

Відпочинок Юрія Луценка очима західних експертів

Відпочинок Юрія Луценка очима західних експертів

Необережний вислів чинного генерального прокурора України про те, що відпочинку на Сейшельських островах доступний для українців середнього класу, викликав низку іронічних коментарів. Їх наводить у четвер, 1 лютого, сайт «Голос Америки».

За підрахунками програми «Схеми» (так називається спільний спільний проект «Радіо Свобода» і телеканалу «UA:Перший») зимова відпустка родини Луценків на Сейшелах коштувала щонайменше 52 тисячі євро (майже $65 тисяч).

«Генеральний прокурор України Юрій Луценко каже, що відпочинок на курорті «Four Seasons» на Сейшельських островах є «чимось, що собі може дозволити типовий українець середнього класу». Це може стати прекрасним виборчим слоганом», – написав у мережі Twitter Майкл Карпентер, колишній заступник помічника глави Пентагону з питань України та Євразії в адміністрації Барака Обами, а нині директор аналітичного Центру Байдена при Пенсильванському університеті.

«Диву даєшся, наскільки ці люди відірвані від реальності», – так прокоментував слова Юрія Луценка експерт з оцінки ризиків в аналітичний компанії IHS Markit у Лондоні Алекс Кокчаров.

«Звичайна середня заробітна платня на рік у Києві, а це найбільше в Україні, приблизно $3700. Тож звичайному киянину знадобиться 17 років, щоб відкласти гроші на такий відпочинок для “середнього класу”», – зауважив менеджер програм Євразії у Center for International Private Enterprise (США) Ерік Карл Гонц.

Світлина Reuters.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

01.02.2018 22:59 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.