В центре внимания:

Вітер перекинув баштовий кран

Вітер перекинув баштовий кран

У селі Хриплин, що територіально підпорядковане Івано-Франківській міській раді, у вівторок, 30 січня, сталася трагедія. Баштовий кран, який знаходився на залізничній колії, від сильного пориву вітру впав на вантажний автомобіль ЗІЛ. Удар багатотонної маси металу прийшовся по кабіні, де перебували двоє людей. Вони отримали травми, несумісні з життям.

Загиблих могло бути більше, адже у переобладнаному для перевезення пасажирів кузові на той час було ще семеро осіб. Їх стан описав начальник оперативно-координаційного центру обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) Петро Василик: «Люди були шоковані і дякували Богу що кран не впав на кузов». Живим, на щастя, можна допомогти. З ними зараз працюють психологи. А родичам загиблих обіцяли виплатити компенсацію.

Начальник Івано-Франківської дирекції залізничних перевезень Ярослав Лучко розповів, що у понівеченому автомобілі перебували працівники Стрийського відділення, які мали отримати інструменти і поїхати на роботу.

Причини та обставини надзвичайної події вивчає слідчо-оперативна група.

Вітер перекинув баштовий кран

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

30.01.2018 17:19 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.