В центре внимания:

В ОДА заявляють, що дороги Львівщини готові до зими

В ОДА заявляють, що дороги Львівщини готові до зими

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як розповів сьогоднідиректор департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА Роман Кокотайло, снігоприбиральна техніка вже готова до роботи на дорогах області.

"Для кращої логістики та координації роботи у зимовий період 217 одиниць техніки оснастили GPS-навігацією", – зауважив Роман Кокотайло.

Водночас сьогодні вранці депутат Старосамбірської райради Василь Курій у мережі Facebook написав про те, що дорога "Львів – Ужгород", зокрема її аварійно-небезпечні ділянки, не посипані піском. Відтак через сильну ожеледицю водіям складно їхати.

"Дорога "Львів – Ужгород", весь Старосамбірський район від Ясениці Замкової і до Торчинович – жодна ділянка не посипана. Шановні добродії з райавтодору і райадміністрації, чого чекаємо?", – написав Василь Курій.

Зазначимо, загалом в області є 244 одиниці техніки, які задіють до експлуатаційного утримання у зимовий період 2017-2018 років.

Також на території Львівщини діє 5 дорожніх компаній, які відповідають за зимове утримання автромобільних доріг загального користування.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

20.11.2017 15:19 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.