В центре внимания:

В Україні обирають місцеву владу

В Україні обирають місцеву владу

Вибори проводять не одночасно в усій державі, а поетапно. У понеділок, 30 жовтня українські інтернет-видання розповідають про голосування, що відбулося напередодні у 201 територіальний громаді.

За даними Комітету виборців України (КВУ) суттєвих відхилень від стандартів вільних і демократичних виборів не зафіксовано. Тим часом громадянська мережа «Опора» повідомляє, що активність населення виявилася не надто високою. Голосувати прийшло менше половини виборців (орієнтовно – 48%).

Втім, попри загалом позитивні відгуки про вибори, поліція відкрила 10 кримінальних проваджень, з них 4 – за фактом підкупу виборців. Крім того, зафіксовано по одному факту спричинення легких тілесних ушкоджень і перешкоджання виконанню журналістом професійних обов’язків.

Офіційні результати виборів стануть відомі через кілька днів. Натомість неофіційні помітно різняться між собою. За одними повідомленням перемогу здобули представники Блоку Петра Порошенка, а на іншими беззаперечним лідером стала партія «Батьківщина» Юлії Тимошенко.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

30.10.2017 16:58 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.