В центре внимания:

В Україні чомусь спалахують потяги

В Україні чомусь спалахують потяги

Причому так, що настільки дивну серію пожеж навіть важко назвати збігом обставин. У суботу, 26 серпня під час руху на ділянці між Кожанкою і Фастовом загорівся електропоїзд №828 сполученням Жмеринка – Київ. Спершу сталося займання у 10-му вагоні, потім полум’я перейшло на 9-й. До приїзду пожежників, з вогнем боролася бригада потяга.

Отут і пригадалося, що у п’ятницю, 25 серпня, у Хустському районі, що на Закарпатті, сталася пожежа у моторному відсіку приміського потяга Королево-Тересва і теж під час руху. Машиніст загальмував, відчепив не охоплену полум’ям решту вагонів та організував евакуацію пасажирів. До прибуття пожежників залізничники гасили пожежу вогнегасниками. А ще днем раніше, 24 серпня, у Вінницькій області і теж під час руху загорівся пасажирський потяг «Гайворон – Рудниця». Машиніст відчепив три проблемні вагони. Коли приїхали пожежники, горів уже весь локомотив.

На щастя, ніхто в пасажирів та залізничників у цих інцидентах не постраждав. Однак в усіх трьох випадках невідомими залишаються причини займання.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

26.08.2017 16:32 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.