В центре внимания:

Грузин, що бореться за українське громадянство

Грузин, що бореться за українське громадянство

Колишній президент Грузії і голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі організував у вівторок, 1 серпня, відео-конференцію і розповів про свої найближчі плани. Нагадаємо, минулого тижня Президент Петро Порошенко позбавив його українського громадянства, що викликало значний резонанс як в Україні, так і за її межами.

Отож, сьогодні Міхеіл Саакашвілі заявив про свій рішучий намір оскаржувати це рішення. «Я намагатимуся приїхати, щоб брати участь в цьому суді, щоб надати суду докази і подивитися, що в них є. Я буду доводити свою правоту», – цитує його слова «Українська правда». Однак формулювання «намагатимуся приїхати» дещо насторожує. Одразу виникає припущення, що якісь обставини можуть цьому перешкодити. Також пан Саакашвілі зазначив, що заповнював анкету на отримання громадянства правильно, відповідно до чинного законодавства, а документ, який виставлено в інтернеті, є фейком.

І ще одна теза з цієї відео-конференції заслуговує підвищеної уваги. Міхеіл Саакашвілі фактично зробив сам собі комплімент: «Усі все розуміють, усі ці розмови, що Саакашвілі не мав підтримки – якщо я не мав підтримки, то чому в мене забрали громадянство, коли мене фізично не було в Києві? Те, що зробив Порошенко – це означає, що він визнав в мені сильного суперника».

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

01.08.2017 18:06 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.