В центре внимания:

Гібрид ракети і паротяга

Гібрид ракети і паротяга

Про такий дивовижний агрегат розповідає у понеділок, 26 березня, інтернет-портал «Громадське». Отож, американець Майкл Г’юз сконструював власну ракету із паровим двигуном, щоб піднятися над планетою Земля і довести, що вона – пласка.

Запуск відбувся в пустелі Мохове, розташованій на південному заході Сполучених Штатів Америки. Спершу політ тривав нормально, ракета навіть досягла висоти близько 570 метрів. Але після цього почала падати. Мабуть, пара закінчилася.

Рятуючись, Майкл Г’юз розкрив не лише основний а й запасний парашути. Однак посадка все ж виявилася жорсткою. Пілота оглянули лікарі швидкої допомоги, а сам він заявив, що попри біль у спині, відчуває себе відносно добре. Невдача його не розчарувала. Майкл Гьюз планує провести кілька пробних запусків ракет, після чого піднятися на кілька тисяч метрів, щоб сфотографувати «земний диск» і таким чином довести, що Земля пласка.

Жарт, мабуть, не надто вдалий. Але потрібно віддати належне навіть не стільки сміливості винахідника, скільки його інженерному таланту. Не кожен зуміє заправляти ракету окропом.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

27.03.2018 0:51 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.