В центре внимания:

Два львівські університети почали антиопалювальні канікули

Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького призупинив навчання. Про це повідомив прес-центр вишу.Призупинення навчального процесу оголошено на період з третього до одинадцятого березня. Робочі дні (3, 5, 6, 7 березня) відпрацьовуватимуться у дні, погоджені з профспілковим комітетом університету.

Наказом ректора університету "Львівська політехніка" призупинено навчальний процес цього вишу. Аудиторні заняття в університеті продовжаться з 12 березня. У прес-службі "Львівської політехніки" додають, що абораторні роботи, виконання яких потребувало спеціально обладнаних лабораторій або спеціалізованого програмного забезпечення, відпрацюватимуть у період з 12 березня по 7 квітня за додатковим графіком, складеним відділом моніторингу та оперативного планування навчального процесу за поданнями завідувачів кафедр.

На офіційній сторінці y Facebook Української академії друкарства оприлюднили інформацію про призупинення навчання до 7 березня включно.

На офіційній сторінці y Facebook Львівської національної академії мистецтв повідомляють, що остаточне рішення щодо навчання в період з понеділка по середу оголосять завтра.

Нагадаємо, сьогодні Міністерство освіти і науки порекомендувало наступного тижня призупинити навчальний процес у всіх навчальних закладах через надзвичайну стиуацію з опаленням. Додамо, призупиняти навчання в школах і садочках Львова не будуть. Однак опалення Львова переводять в ощадливий режим.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

02.03.2018 23:18 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.