В центре внимания:

Дві золоті медалі за один день

Дві золоті медалі за один день

У вівторок, 13 березня, надійшли звістки про чергові успіхи українських спортсменів на Паралімпійських іграх у південнокорейському місті Пхьончхані. Маємо ще два чемпіонські звання для України! А загалом скарбничка нашої збірної поповнилася аж шістьма медалями, які здобуто у різних кваліфікаціях біатлону.

На дистанції 10 кілометрів серед жінок з вадами зору перемогла Оксана Шишкова. Вона влучила в усі 20 мішеней та фінішувала з часом 37 хвилин 58,9 секунди. Чемпіоном Паралімпіади у четвертий день змагань став також Тарас Радь на дистанції 12,5 кілометрів сидячи.

Третю срібну нагороду для збірної України виборов у змаганнях чоловіків на дистанції 12,5 кілометрів стоячи Ігор Рептюх. Людмила Ляшенко стала третьою у перегонах жінок на 10 кілометрів у кваліфікації «стоячи». А у змаганнях чоловіків з вадами зору на дистанції 12,5 кілометрів наші вибороли дві медалі. Дебютант Паралімпійських ігор Олександр Казік здобув срібну нагороду, відставши від чемпіона Юрія Голуба з Білорусії на 2,7 секунди. А третім фінішував українець Юрій Уткін.

Тепер наша команда має вже 15 нагород: 5 золотих, 4 срібні та 6 бронзових. Відтак збірна України піднялася на другу сходинку у командному заліку, поступаючись лише спортсменам Сполучених Штатів.

Світлина Reuters: Тарас Радь.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

13.03.2018 13:18 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.