В центре внимания:

Депортація з грузинським акцентом

Депортація з грузинським акцентом

Прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган 24 жовтня написала у мережі Facebook, що Державна міграційна служба займається видворенням 20 громадян Грузії. Їх легалізації активно сприяв Міхеіл Саакашвілі, коли був призначений головою Одеської обласної державної адміністрації (ОДА).

Це повідомлення доповнив кількома деталями публіцистичного характеру сам генпрокурор Юрій Луценко. Того ж дня на Раді регіонального розвитку в Києві він заявив що зараз ці люди їздять Україною на автівках, що або належать ОДА, або куплені за гроші благодійного фонду, що фінансувався клієнтами Одеської митниці. З уст прокурора пролунало й звинувачення: «Тепер вони готують переворот – це не пройде…». За інформацією генпрокурора, ці громадяни Грузії були оформлені як «діячі культури», а насправді виконували функції охоронців і помічників Міхеіла Саакашвілі.

Раніше стало відомо, що Україна відмовила колишньому грузинському президентові у статусі біженця. Нагадаємо, що наприкінці липня Президент Петро Порошенко позбавив Міхеіла Саакашвілі українського громадянства. Отож зараз він теж може бути депортований.

Світлина: були часи, коли Міхеіл Саакашвілі (ліворуч) і Юрій Луценко дуже мило спілкувалися.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

24.10.2017 23:29 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.