В центре внимания:

Депутати міськради вимагають від Садового звіту щодо львівського сміття

Про це йдеться у зверненні депутата Львівської міської ради Ігоря Телішевського до міського голови Львова Андрія Садового.

Фракція УКРОПу у Львівській міській раді вимагає від Андрія Садового оприлюднити інформацію про те, скільки коштів і кому було виділено протягом 2016-2017 років на вивезення відходів із міста.

"Щоб уникнути спекуляцій з оприлюдненими цифрами, я як голова фракції
"Українське об'єднання патріотів – УКРОП" у Львівській міській раді, звертаюсь із проханням оприлюднити інформацію: кому та в який період, і які суми виділялись на вивезення ТПВ впродовж 2016-2017 років? Адже складається парадоксальна ситуація: якщо сміття під час так званої "сміттєвої блокади" зі Львова не вивозилось, то на що саме, для чого саме і яким фірмам виділялися кошти для його вивезення? Питання не риторичне, мова йде про десятки мільйонів гривень, які пішли невідомо в чию кишеню!", – йдеться у тексті звернення.

Також депутат наголошує, що фракція УКРОПу у міській раді вже кілька разів вимагала публічного звіту Андрія Садового та оприлюднення аудиту ЛКП "Львівспецкомунтранс" про витрачені кошти на вивезення сміття, проте жодного разу не отримувала відповіді.

"Громада міста повинна побачити, куди саме пішло понад 200 мільйонів громадських коштів, чи мова не йде про їхнє "відмивання"? І головне – хто саме буде відповідати за цю невмотивовану розтрату?", – зазначає у зверненні Ігор Телішевський.

Нагадаємо, вивіз сміття зі Львова з кінця червня контролює обласна держадміністрація. А наприкінці липня голова Львівської ОДА Олег Синютка заявив, що адміністрація використовує вдвічі менше коштів на вивіз сміття зі Львова, ніж міська рада.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

10.08.2017 2:08 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.