В центре внимания:

Держава «зігріє» малозабезпечені родини

Держава «зігріє» малозабезпечені родини

У середу, 15 листопада, у прес-службі Міністерства соціальної політики України повідомили, що управління соціального захисту населення завершило процес розрахунку субсидій на зимовий сезон. Загалом допомогу від уряду на оплату комунальних послуг буде надано 6,6 мільйона українських сімей. З них 5,8 мільйона родин отримали житлові субсидії, а 800 тисяч – субсидії на тверде паливо.

При розрахунку розміру субсидії на опалювальний сезон 2017/2018 враховувалися доходи за перший і другий квартали 2017 року. Тим сім’ям, які не встигли оформити субсидію до початку опалювального сезону, уряд компенсує жовтневі видатки на комунальні послуги. Буде також компенсовано видатки на комунальні послуги за листопад у разі звернення за допомогою в грудні.

І ще одне уточнення. Громадяни України, які стали пенсіонерами, наприклад, у вересні 2017 року, або пенсіонери, які припинили працювати у жовтні цього року й не мають інших доходів, крім пенсії, можуть оформити субсидію, виходячи тільки з одного доходу – пенсії.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

15.11.2017 22:38 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.