В центре внимания:

Десантний корабель США увійшов у Чорне море

Десантний корабель США увійшов у Чорне море

Про це у четвер, 8 березня, повідомляє інтернет-газета «Українська правда» з посиланням на прес-службу Шостого оперативного флоту ВМС США.

Корабель-док USS «Oak Hill» LSD 51 має на борту близько пів тисячі бійців 26-го експедиційної групи морської піхоти і наразі йде до берегів Румунії. Заплановано, що у чорноморському регіоні судно і морпіхи візьмуть участь у низці навчань.

«Ми маємо прекрасну можливість обмінятися тактикою, методами і процедурами з нашими союзниками. Це буде прекрасною відповіддю на кризу в цьому регіоні. Боєготовність партнерів життєво важлива для нас в досягненні успіху 6-го флоту США. Ми гостро усвідомлюємо, що тривала присутність сил флоту і морської піхоти у Чорному морі демонструє незмінну прихильність регіональній стабільності, безпеці на морі і колективному захисту наших союзників по НАТО», – цитує одеський сайт «Думська» слова командира 26-ї морської експедиційної групи полковника Фаррелла Дж. Саллівана.

Десантний корабель «Oak Hill» введений до складу флоту в червні 1996 року. Довжина судна 185 метрів, ширина – 26 метрів. Засоби доставляння морських піхотинців на берег – десантні катери на повітряній подушці й танки-амфібії.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

08.03.2018 15:10 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.