В центре внимания:

Десять днів посиленого режиму

Десять днів посиленого режиму

Його запроваджено для особового складу поліції Києва та Київської області. Необхідність такого заходу пояснюється ускладненням оперативної обстановки.

У п’ятницю, 3 листопада, заступник голови Національної поліції – начальник Головного управління Нацполіції у місті Києві Андрій Крищенко провів інструктаж київським правоохоронцям перед їх виходом на вечірнє патрулювання. Під час посиленого режиму під особливо пильною увагою перебуватимуть місця скупчення людей, залізничний вокзал, аеропорт, метро. Поліцейські зупинятимуть підозрілих осіб для перевірки документів та поверхневого огляду.

«Ці комплексні профілактичні відпрацювання спрямовані на протидію злочинності, розкриття тяжких та резонансних злочинів, виявлення та вилучення з незаконного обігу вогнепальної зброї та вибухових речовин. Для прикладу, вже сьогодні на вулиці поліцейські затримали у Дніпровському районі чоловіка з гранатою. Сподіваюся на повне розуміння нашої роботи з боку громадян, ми зі своєї сторони можемо запевнити: у нас достатньо сил та засобів для належного забезпечення порядку», – заявив Андрій Крищенко.

У цей період вулиці Києва додатково будуть патрулювати 1350 правоохоронців.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

03.11.2017 23:28 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.