В центре внимания:

Дефіциту солі в Україні не буде

Дефіциту солі в Україні не буде

Колись при загрозі лихоліть, люди поспішали запастися сіллю і сірниками. Щоб уникнути ажіотажного попиту на свою продукцію, Державне соледобувне підприємство «Артемсіль» у понеділок, 6 листопада, оприлюднило спеціальне повідомлення. І у ньому запевняє українців, що здійснює відвантаження солі у штатному режимі.

А підстави для хвилювання таки були. Увечері 2 листопада надійшло повідомлення, що заарештовано рахунки підприємства і його робота може бути паралізована. І все тому, що здійснюється виконавче провадження у справі стягнення штрафних санкцій через порушення умов якогось договору ще з 2014-2015 років. Наголосимо, «Артемсіль» – одне з найбільших підприємств з видобутку і реалізації кухонної солі на території Центральної та Східної Європи. Підприємство експортує продукцію до 19 країн. Лише близько 35% продукції компанії реалізується в Україні.

Однак нічого страшного не станеться. Ані у нас, ані за кордоном. Керівник підприємства Вікторія Луценко впевнено заявила: «Звертаюся до наших споживачів і запевняю, що дефіциту солі в Україні не буде. Адміністрація підприємства зробила все можливе щоб, утримати ситуацію. На сьогоднішній день ми продовжуємо проводити відвантаження продукції, а це значить, що споживачам нема чого боятися і не варто піддаватися штучному ажіотажу».

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

06.11.2017 15:49 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.