В центре внимания:

Джей Фісетт: «Я у захваті від Львова!»

Джей Фісетт: «Я у захваті від Львова!»

Джей Фісетт (ліворуч) та Андрій Садовий

Нещодавно у місті Лева відбулася зустріч Андрія Садового, міського голови Львова, з Джеєм Фісеттом, головою Ради округу Арлінґтон (штат Вірджинія). Сторони поспілкувалися про можливості співпраці, політичну ситуацію в Україні та світі, демократичні інститути у США й Україні, важливість розвитку велоінфраструктури й екологічних видів транспорту. Джей Фісетт зауважив, що це є перший його візит до Львова.
Останній отримав ступінь магістра громадських і міжнародних відносин в Університеті Пітсбурґу та бакалавра політології університету Бакнел. А вперше був обраний до складу Ради округу Арлінґтон 1998 року, згодом виконував функції голови Ради 2001-го, 2005-го, 2010-го, 2014-го і 2017 року. Як колишній аудитор урядового бюро звітності, він довгий час був прихильником фінансової дисципліни та відповідальності в забезпеченні балансу відповідальної податкової політики з необхідними державними інвестиціями. Як президент муніципальної ліґи Вірджинії у 2007-2008 рр. він створив ініціативу Go Green Virginia, яка заснувала щорічне дружнє змагання між місцевими органами влади з метою сприяння зниження викидів вуглецю. А його ініціатива 2010 року призвела до прийняття Енергетичного плану спільноти Арлінґтону, призначеного для забезпечення стійкості та конкурентоспроможності. Джей Фісетт твердо вірить у цінність реґіональної співпраці з метою вирішення проблем і просування прогресу. Він плідно працює у своїй територіальній громаді для просування велосипедного руху та безпеки пішоходів. Також є активним прихильником програм доступного житла.
«Я вперше приїхав із візитом до Львова. Це короткотривалий візит, а наступний, сподіваюся, буде ґрунтовнішим. Але вже сьогодні мушу зауважити, що я абсолютно насолоджуюсь вашим містом, прогулянками ним», — зазначив на зустрічі п. Фісетт. «Львів має особливу атмосферу. Ми стали європейським туристичним містом, у нас добре розвивається ІТ-сфера. Місто Лева щодня змінюється. Відтак мусите приїхати до нас ще раз та на довше», — закликав п. Садовий і подарував на згадку американському колезі ілюстровану книгу «Смак Львова».

Ігор Галущак

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

29.03.2018 15:18 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.