В центре внимания:

Джо Байден відповість за чужу бабусю

Джо Байден відповість за чужу бабусю

А може й ні, але 5 лютого інтернет-газета «Українська правда» повідомила про ймовірність появи таких клопотів у колишнього віце-президента Сполучених Штатів. Річ у тім, що донька ще одного колишнього, цього разу генерального прокурора України Віктора Шокіна, яка є громадянкою США, має намір подати до суду на Джо Байдена.

Напередні у мережі Twitter користувачка з ніком @alina_oneworld написала: «Обміркувала ситуацію з промовою екс-віце-президента Байдена, у якій він публічно образливо висловився про мою покійну бабусю і мого батька. З огляду на те, що це стосується всієї моєї родини, планую звернутися до суду щоб захистити гідність моїх рідних». Ім’я доньки Віктора Шокіна – Аліна. І вона справді може мати претензії до Джо Байдена. Виступаючи нещодавно у Раді з міжнародних відносин США, він розповів, що домагався звільнення Віктора Шокіна з посади генпрокурора України. А наприкінці сказав таке: «І той сучий син був звільнений».

І нарешті сам Віктор Шокін підтвердив, що його донька має намір подати скаржитися до суду на екс-віце-президента США, заявивши: «Я знаю, що вона збирається це зробити».

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

06.02.2018 3:08 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.