В центре внимания:

Димінський передав ZIK коханим жінкам

Про це повідомляє Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.

Сьогодні Нацрада задовольнила заяви львівських ТРК "Міст ТБ" (ZIK) та ТРК "Нові комунікації" (ZIK) щодо переоформлення ліцензії на мовлення у зв’язку зі зміною відомостей про кінцевих бенефіціарних власників.

Зокрема, зі складу власників вибув Петро Димінський, відтак кінцевими власниками цих ТРК залишилися Олена, Жанна та Анастасія Димінські (дружина та дочки Димінського).

Також змінився склад керівництва ТРК, зокрема, замість Ігора Туркевича директором компаній став Віктор Козій. До редакційної ради мовників відтепер входять Віктор Козій, Тарас Смакула, Данило Нікуленко та Остап Дроздов.

Крім того, Нацрада призначила позапланову перевірку ТРК "Нові комунікації" через порушення правил ведення мовлення у дні трауру та дні пам’яті. За даними відомства, канал ZIK у День Героїв Небесної Сотні, 20 лютого цього року, та у День вшанування 75-х роковин із часу Корюківської трагедії, 1 березня цього року, не поширював в ефірі раз у дві години інформацію про ці дні.

Нагадаємо, у грудні минулого року керівництво телеканалу ZIK заявило про спробу рейдерства телеканалу, зокрема, ситуація із розслідуванням ДТП за участі кортежу Димінського, обшуки у ФК "Карпати", офісах Димінського і телеканалу ZIK, виникли через його відмовувіддати канал в управління на 3 роки.

Додамо, станом на сьогодні Петру Димінському обрали запобіжний захід за ДТП, вчинене автомобілем з його кортежу 18 серпня 2017 року, внаслідок якого загинула 31-річна Наталія Тріла.

Після ДТП Димінський поїхав на лікування у Швейцарію, а його адвокат, Микола Лисий, заявив про політичний тиск на його підзахисного та спроби забрати у нього телеканал ZIK.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

23.03.2018 0:41 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.