В центре внимания:

Димінському повідомили про підозру у вчиненні ДТП

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції України.

Слідчі Головного слідчого управління Національної поліції України, які розслідували справу щодо ДТП за участю львівського бізнесмена, власника медіа-холдингу ZIK Петра Димінського, встановили винуватця ДТП, який перебував за кермом авто та повідомили йому про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху.

У авто, яке спричинило ДТП, на момент аварії перебували лише Петро Димінський та його охоронець Андрій Борщ. Відповідальність за ДТП взяв на себе охоронець, однак родичі загиблої заявляли, що за кермом був сам бізнесмен.

Експертиза також встановила, що за кермом автівки Димінського під час ДТП був не його охоронець. Для відшукання зразків ДНК Димінського правоохоронці обшукали спортивні бази ФК "Карпати", офіси Димінського і телеканалу ZIK.

Після ДТП Димінський поїхав на лікування у Швейцарію.

"Зараз тривають заходи зі встановлення місцезнаходження цього громадянина та виклику його до слідчих. У разі неприбуття підозрюваного йому буде обрано запобіжний захід та організовано заходи з його розшуку", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 18 серпня на автодорозі Львів-Краковець поблизу села Ямельня Яворівського району Львівської області у ДТП загинула 31-річна Наталія Тріла.

Нещодавно мати загиблої дівчини Марія Тріла вирішила самостійно представляти свої інтереси та відмовилася від матеріального відшкодування у справі.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

12.12.2017 18:28 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.