В центре внимания:

Дитячі садочки планують розміщувати на перших поверхах житлових будинків

Про це повідомила прес-служба Кабінету міністрів України.

Як заявив заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Лев Парцхаладзе, Мінрегіон планує дозволити розміщувати у житлових будинках вбудованих дошкільних навчальних закладів.

"Сьогодні у містах є велика проблема недостатньої кількості дитячих садків. Існує диспропорція між житловим будівництвом та соціальною інфраструктурою. І у багатьох випадках, особливо у центральних районах великих міст, немає навіть достатньо місця, щоб розмістити новий окремий дошкільний навчальний заклад. Можливість проектування невеликих дитсадків, вбудованих або прибудованих до житлових будинків, дозволить забезпечити жителів необхідною соціальною інфраструктурою там, де немає можливості будувати окремі дошкільні навчальні заклади", – наголосив Лев Парцхаладзе.

За його словами, допускається розміщення дитячих садочків у 1-2 поверхи житлових будинків і прибудувати їх до глухих торців житлових будинків.

Однак, при розміщенні таких дитсадків повинні враховуватися необхідні пожежні вимоги щодо їх проектування, а також відповідні норми ДБН щодо житлових будинків.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

05.04.2018 13:49 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.