В центре внимания:

Доки буде нерозкритим убивство Павла Шеремета?

Доки буде нерозкритим убивство Павла Шеремета?

Це запитання вже давно стало риторичним. І задають його не лише в Україні. 12 липня міжнародна організація «Комітет захисту журналістів» оприлюднила звіт, де розкритикувала розслідування цього злочину.

А у п’ятницю, 4 серпня, на урочистостях з нагоди другої річниці створення Національної поліції України цієї теми не оминув і Президент. Петро Порошенко висловив готовність залучити до складу групи з розслідування вбивства Павла Шеремета іноземних фахівців. Зокрема, він заявив: «Я зі свого боку роблю все для того, щоб убивці Шеремета були знайдені, я сказав, що це справа честі Національної поліції та слідчих, і ми це з контролю не знімемо. На зустрічі з родичами я запропонував, щоб вони дали мені пропозиції щодо залучення іноземців до складу слідчої групи». Цікаво, що така пропозиція лунає не вперше. Вже навіть доводилося чути, що до справи залучали працівників ФБР і Інтерполу, але про результати їхньої роботи не повідомляли.

Нагадаємо, що Павло Шеремет загинув 20 липня 2016 року в центрі Києва, перебуваючи за кермом автомобіля, у який злочинці заклали вибуховий пристрій.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

04.08.2017 23:28 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.