В центре внимания:

Дональда Трампа «привітали» протестами

Дональда Трампа «привітали» протестами

У неділю, 21 січня сайт «Deutsche Welle» розповів про масові демонстрації, які напередодні відбулися у США. Сотні тисяч американців вийшли на вулиці у першу річницю інавгурації Дональда Трампа, протестуючи проти його політики.

Акції відбулися у Нью-Йорку, Вашингтоні, Бостоні, Лос-Анджелесі, Філадельфії та багатьох інших містах, число яких сягнуло трьох сотень. У Нью-Йорку в західній частині Центрального парку зібралося близько ста тисяч осіб. А за даними поліції, загальне число учасників демонстрації у місті сягнуло 200 тисяч. Нью-йоркський мер Білл де Блазіо у своєму виступі заявив: «Неможливо очолювати країну, якщо ти її розколюєш». Деякі з присутніх одягли на голови рожеві шапки як нагадування про «жіночі марші» протесту, які відбулися близько року тому. Багато демонстрантів тримали в руках плакати. В акціях у Лос-Анджелесі брали участь голлівудські зірки Скарлетт Йоханссон і Віола Девіс.

Сам Дональд Трамп прореагував на це оптимістично. У своїй улюбленій мережі Twitter він написав: «Прекрасна погода по всій нашій великій країні, прекрасний день для будь-яких «жіночих маршів». Виходьте назовні, щоб відсвяткувати історичне досягнення, безпрецедентні економічні успіхи і зміцнення добробуту, які відбуваються в останні 12 місяців».

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

21.01.2018 18:38 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.