В центре внимания:

Дорожня карта Великого шовкового шляху

Дорожня карта Великого шовкового шляху

Її погодили на міждержавному рівні Україна і Китай. Міністерство економічного розвитку і торгівлі повідомило 5 грудня у мережі Twitter, що повноважні представники сторін підписали план дій щодо реалізації ініціативи «Економічний пояс Великого шовкового шляху» , а також «Морського шовкового шляху».

Цього ж дня завершилося Третє засідання Комісії із співпраці між урядами України та Китайської Народної Республіки (КНР). На ньому обговорили подальше розширення українсько-китайських відносин, торговельно-економічної співпраці та реалізацію спільних проектів. Перш за все йшлося про галузі промисловості, енергетики та інфраструктури.

«Китай для України був і залишається стратегічним партнером. Тим більш важливими є спільні проекти у сфері торгівлі, інфраструктури, промисловості та цифрової економіки. Ініціатива КНР «Один пояс, один шлях» є тим об’єднуючим ланцюгом, який дозволить нашим країнам досягти інноваційності, процвітання та якісно нової взаємодії», – зазначив віце-прем’єр-міністр України Степан Кубів.

Також віце-прем’єр Держради КНР Ма Кай на Міжурядовій комісії Україна-Китай заявив про готовність китайської сторони виділити $7 млрд на підтримку українських проектів і навіть збільшити цю суму, в разі їх успішної реалізації.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

05.12.2017 21:58 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.