В центре внимания:

До штурмовиків Львівської облради прийшов обшук

Про це повідомляє Українська правда.

Керівник ГО "Національний корпус" Назарій Кравченко повідомив виданню, що обшуки тривали зранку 4 серпня у багатьох учасників акції, які мешкають у Львові та Івано-Франківську і стосуються їхньої участі у пікеті.

Зокрема, згідно з ухвалою Галицького райсуду Львова за клопотанням управління поліції у Львівській області від 2 серпня, обшук було проведено в Івано-Франківську, у приміщенні, де проживає Станіслав Мірошниченко.

"Надати дозвіл на проведення обшуку ... з метою встановлення місцезнаходження будь-якого одягу, в якому був одягнений останній під час проведення масового заходу 30 травня біля приміщення Львівської облради, спеціальні пристосовані засоби дратівної та сльозогінної дії, піротехнічні засоби та мобільні термінали, на яких може міститися інформація щодо організації мітингів та масових заходів з метою захоплення ЛОР та блокування роботи депутатів під час проведення пленарних засідань, а також доступ до соцмереж, по яких могла вестися переписка з іншими учасниками масового заходу..." , – йдеться в ухвалі.

Також в ухвалі зазначено, що у поліції перебуває кримінальне провадження від 30 травня за ознаками правопорушень за ч.4 ст. 296 Кримінального кодексу (Хуліганство, карається позбавленням волі на строк від 3 до 7 років), ч.2 ст.345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу, карається обмеженням волі на строк до 5 років або позбавленням волі на той самий строк), ст. 293 (Групове порушення громадського порядку), ст. 341(Захоплення державних або громадських будівель чи споруд), ч.1 ст.194 (Умисне знищення або пошкодження майна).

Нагадаємо, 30 травня близько 100 праворадикалів пікетували Львівську обласну раду, з вимогою проголосувати за звернення до центральних органів влади, і дали депутатам на це час. Внаслідок невиконання облрадою вимоги вчасно, вони увірвалися у будівлю та підпалили димові шашки, зірвали сесію обласної ради.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

05.08.2017 6:37 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.