В центре внимания:

Діаспора фінансово підтримала команду «Ігор нескорених»

Діаспора фінансово підтримала команду «Ігор нескорених»

Українська діаспора австралійського штату Новий Південний Вельс пожертвувала частину коштів із великоднього базару на підтримку української команди в «Іграх нескорених», які у жовтні ц. р. пройдуть у Сіднеї. «Цього року весь дохід від великоднього базару призначений для допомоги українській команді, яка братиме участь в «Іграх нескорених» у Сіднеї, а також воїнам-захисникам на сході України», — повідомила Неля Бабінець, голова управи Союзу українок Нового Південного Вельсу.
Великодні базари за участі різних громадських організацій проходять у Сіднеї вже майже 60 років. Щоразу частина зібраних коштів йде на підтримку історичної батьківщини та українознавчої діяльності в Австралії.
На цьогорічному базарі, організованому під керівництвом Марії Костів, уповноваженої від управи Союзу українок штату, можна було придбати паски, писанки, традиційні вироби народної творчості, намиста, листівки, картини, народний і сучасний одяг тощо. Два великодні кошики, наповнені смаколиками, розіграли у лотерею.
За словами Ярослава Думи, почесного консула України в Сіднеї, незабаром у столиці Австралії відбудеться ще низка благодійних заходів, а виручені кошти також підуть на підтримку участі української команди в «Іграх нескорених 2018».

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

12.04.2018 9:30 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.