В центре внимания:

Екс-мер Львова Буняк хоче продовжити оренду землі під власним готелем у центрі Львова

12 березня на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради опублікували проект рішення "Про надання громадянину Буняку Любомиру Костянтиновичу земельної ділянки у проїзді Крива Липа, 3-А".

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Колишній мер Львова Любомир Буняк хоче продовжити на 10 років оренду земельної ділянки для обслуговування нежитлового будинку у проїзді Крива Липа, 3-А. Площа землі – 0,0236 га, – сказано у проекті рішення.

Зазначимо, за вказаною адресою розташований міні-готель "Крива Липа", який належить Любомиру Буняку.

У 2008 році Львівська міська рада вже надавала в оренду вказану земельну ділянку дружині Буняка – ФОП Буняк Тетяні Хомівній. Втім термін дії оренди завершився 24 лютого 2018 року.

"На підставі звернення громадянина Буняка Любомира Костянтиновича представлених документів, на розгляд Ради підготовлений проект ухвали, яким пропонується вилучити за згодою з користування громадянки Буняк Тетяни Хомівни земельну ділянку площею 0,0236 га у проїзді Крива Липа, 3-а та надати громадянину Буняку Любомиру Костянтиновичу земельну ділянку площею 0,0236 га в оренду терміном на 10 років для обслуговування нежитлового будинку у проїзді Крива Липа, 3-А", – йдеться у проекті рішення.

Якщо депутати Львівської міської ради підтримають це рішення, то екс-мер Львова платитиме за оренду до міського бюджету 3% від нормативної грошової оцінки землі, що в 2018 році складе близько 46 000 грн.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

15.03.2018 9:49 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.