В центре внимания:

Екс-президент Грузії стане прем’єром України?

Екс-президент Грузії стане прем’єром України?

У неділю, 19 листопада, на площі Конституції під Верховною Радою України відбулася чергова акція, ініційована лідером партії «Руху нових сил» Міхеілом Саакашвілі. І знову їй бракувало масовості. За оцінками кореспондентів інтернет-видання «Українська правда», на віче прийшло кілька сотень людей. Однак плани перед ними було змальовано дуже масштабні.

«Україна потребує нової влади, створення нового уряду, маємо разом створити їх, я готовий робити це разом з вами. Маємо знайти нових людей для нового уряду… Я готовий разом з вами очолити цей процес і готовий очолити цей уряд, якщо потрібно», – проголосив Міхеіл Саакашвілі. Він також анонсував на 3 грудня початок «народного імпічменту».

Нагадаємо, що 17 жовтня у Києві почалася акція опозиційних до нинішньої влади політичних сил, які вимагали реальних реформ – скасування депутатської недоторканності, зміни виборчого законодавства і створення Антикорупційного суду. Через два дні протест під Верховною Радою став справою лише «Руху нових сил» і депутатів від «Самопомочі». Представники всіх інших партій їх покинули.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

19.11.2017 23:39 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.