В центре внимания:

Електротранс хоче стати головним перевізником Львова

Як сьогодні повідомив на своїй сторінці у Facebook директор ЛКП "Львівелектротранс" Олег Береза, підприємство має на меті стати головним перевізником міста.

"Ми на ЛКП "Львівелектротранс" створили відділ розвитку. Це – молодий креативний колектив, який уже окреслив 9 найважливіших стратегічних напрямків розвитку підприємства. Кінцевий результат нашої мети – це досягти, щоб Львівелектротранс став базовим перевізником Львова", – написав Олег Береза.

За його словами, на підприємстві зараз оновлюють на набирають нові кадри. Сьогодні Львівелетротранс потребує майже 300 працівників: 42 водіїв тролейбусів, 129 водіїв трамваїв, 50 контролерів та 70 осіб інших спеціальностей.

"Всього ми потребуємо майже 300 працівників. І це лише на даний момент, без врахування нашого розвитку і розширення кількості рухомого складу. Для цього відновлюємо школу водіїв, яка перестала діяти у 2015 році. Створюємо напрямку роботи з навчальними закладами, покращуємо умови праці, впроваджуємо конкурентні зарплати і нову систему мотивації водіїв", – додав Олег Береза.

Зазначимо, завтра, 21 лютого, ЛКП "Львівелектротранс" презентуватиме стратегію свого розвитку.

Нагадаємо, Олег Береза очолив ЛКП "Львівелектротранс" наприкінці 2017 року. До цього протягом двох років підприємством керував Михайло Сидорович.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

20.02.2018 22:48 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.