В центре внимания:

Елементи цирку шапіто у суді над екс-президентом

Елементи цирку шапіто у суді над екс-президентом

У середу, 24 січня, на засіданні Оболонського райсуду Києва триває розгляд справи про державну зраду Віктора Януковича. Як свідок був допитаний голова Верховної Ради Андрій Парубій. Адвокат колишнього президента Віталій Сердюк запитав, коли Віктор Янукович утік і покинув посаду.

«На мою думку, Янукович самоусунувся 20 лютого, коли покинув свій пост і виїхав з країни. Два дні його особисті речі вивозили великими вантажівки. Я думаю, що він припинив свої повноваження ще 21 лютого ввечері», – відповів Андрій Парубій.

«Він покинув Київ через кілька годин після підписання угоди про врегулювання кризи, яку ви не вважали за необхідне виконувати, і заявив, що направляється до Харкова», – уточнив слова спікера парламенту Віктор Сердюк і одразу задав провокаційне запитання, – «Чому в такому випадку Ви не поставили на голосування питання про самоусунення президента Порошенка, який залишив Україну 1 січня цього року у невідомому напрямку і перебував за межами України до 8 січня? Чому, не знаючи, де перебуває президент, не було проголосувало питання самоусунення і прийняття Вами обов’язків президента України, як це було в 2014 році?».

Суддя змушений був зупинив адвоката: «Ваше почуття гумору вражає, але, на жаль, тут не цирк і не шапіто». Не зрозуміло, правда, чому «на жаль». Тим паче, що захист Вітораа Януковича обрав доволі агресивну лінію поведінки і не без успіху намагається перехопити ініціативу.

Як відомо, 22 лютого 2014 року Верховна Рада підтримала постанову про усунення Віктора Януковича з посади президента України. Інтернет-газета «Українська правда» 24 січня нагадує, що Президент Петро Порошенко на початку 2018 року таємно виїхав на Мальдіви. Коли це стало відомим, в його адміністрації запевнили, що глава держави оплатив відпочинок власними коштами.

Світлина «Української правди»: Андрій Парубій у суді.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

24.01.2018 16:49 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.