В центре внимания:

Журналістки – Президенту: «Я тобі не дорогенька»

Журналістки – Президенту: «Я тобі не дорогенька»

У середу, 7 березня, одразу з кількох джерел стало відомо, що представниці засобів масової інформації вдалися до акції, покликаної висловити осуд, як твердять, сексизму з боку Президента України Петра Порошенка.

Медіаекспертка Інституту масової інформації Ірина Земляна та журналістка «Громадського радіо» Єлизавета Кузьменко напередодні Міжнародного жіночого дня одягли футболки з написом «Я тобі не дорогенька».

«Рівно три роки тому Петро Порошенко вручав мені нагороду зі словами «Ірино, Україна пишається вами». Я знаю точно, що не потерпіла б, якби його звернення звучало як «дорогенька, Україна пишається вами», – написала Ірина Земляна на своїй facebook-сторінці.

А почалося усе з того, що 28 лютого журналістка «Детектор медіа» запитала на прес-конференції главу держави: «Як це – бути президентом-олігархом у країні, де люди живуть на межі гуманітарної катастрофи? Чи не відчуваєте свою ціннісну невідповідність цій посаді?». У відповідь Петро Порошенко почав перелічувати свої досягнення та запросив журналістку провести з ним один день, аби вона змінила свою думку, звернувшись до неї «Дорогенька моя».

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

07.03.2018 21:40 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.