В центре внимания:

Жінки, які займалися волонтерством, прагнуть відкривати власний соціально-орієнтований бізнес

«У заявках описані ідеї, які стосуються таких сторін соціального життя, як опіка над літніми людьми, розвиток дітей, допомога внутрішньо переміщеним особам і ветеранам АТО, турбота про людей з особливими потребами і навіть про авторські права перекладачів і письменників, а також про наше право на доступ до публічної інформації», - повідомила виконавча директорка Центру соціальних ініціатив «АТОМ» Ольга Шалайська.

Зараз відбувається конкурсний відбір заявок, у результаті якого 20 волонтерок будуть запрошені на 3 тренінги із розробки бізнес-плану. Після закінчення навчання і презентації бізнес-планів, кращі з них отримають фінансову підтримку для старту їхньої реалізації.

«Жінки готові офіційно реєструвати громадські організації, соціальні підприємства, самим реєструватися як фізичні особи-підприємці, щоб втілювати свої мрії у реальний бізнес. Досвід, набутий протягом років волонтерства, вони вважають дуже цінним і мотивуючим до подальшої роботи», - сказала Ольга Шалайська.

Нагадаємо, що метою проекту «Яскрава ідея в її руках» є підтримка волонтерського руху в Україні шляхом сприяння жінкам у перетворенні власного досвіду, що набутий під час волонтерської діяльності, у майбутній успішний бізнес.

Проект реалізується за підтримки Швейцарської агенції розвитку та співробітництва SDC.

Інформаційними партнерами є ІА «Варіанти» та платформа volonter.org.

Юридичну підтримку надає проект «Громадяни в дії».

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

02.02.2018 21:08 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.